وکیل تصادفات رانندگی
هرگاه تصادفی رخ میدهد چه در جایگاه زیان دیده هستید و چه در جایگاه مقصر و واردکننده ی زیان باشید برای حفظ حقوق خود بهتر است به یک وکیل متخصص تصادفات رانندگی مراجعه نمایید. وکیل تصادفات رانندگی شخصی با تحصیلات حقوقی و مسلط به پرونده های مربوط به تصادفات است، او به صورت حرفه ای در حوزه ی پرونده های تصادفات رانندگی فعالیت داشته و با توجه به تجربیاتی که در این خصوص کسب نموده است بهترین مشاوره را به شما خواهد داد با این مقاله از سایت راهکار همراه باشید.
بسیار طبیعی است که افراد در جامعه با توجه به این حجم از وسایل نقلیه که در خیابان ها وجود دارد دچار سوانح رانندگی شوند و از قوانین مرتبط با آن شرایط نیز اطلاعات کافی نداشته باشند و دقیقا ندانند که در شرایط پیش آمده میبایست چه کنند و چگونه موضوع را حل نمایند. برخی نیز اساساً از اینکه در این موقعیت چه حق و حقوقی دارند اطلاعی نداشته و بعداً دچار مشکلات حقوقی فراوانی میشوند. بنابراین با توجه به اینکه تصادفات رانندگی اهمیت فراوانی دارند قانونگذار قوانین سختگیرانه ای را برای رسیدگی به آنها وضع نموده است که قطعاً تمامی افراد به این قوانین اشراف ندارند و با مراجعه به یک وکیل تصادفات رانندگی حرفه ای راهنمایی های لازم را کسب خواهند نمود. تجربه این موضوع را به همه ثابت کرده است که کارهای مختلف را باید به یک فرد متخصص و حرفه ای سپرد تا بتوان موفقیت های چشمگیری را در این زمینه بدست آورد. در رابطه با مسائل حقوقی نیز این موضوع صدق می کند، به خصوص مسائلی که با جان انسان ها ارتباط دارد.
مشاوره با وکیل تصادفات رانندگی در موسسه حقوقی وکلای رای مثبت
دعاوی تصادفات رانندگی در مراجع قضایی از لحاظ حقوقی و کیفری قابل پی گیری می باشد . در موسسه حقوقی وکلای رای مثبت دعاوی به صورت تخصصی به وکلا ارجاع می گردد . یکی از موضوعاتی که این موسسه در آن به صورت تخصصی فعالیت می نماید دعاوی تصادفات رانندگی توسط وکیل متخصص تصادفات رانندگی می باشد . وکیل تصادفات رانندگی در موسسه حقوقی وکلای رای مثبت به صورت تخصصی مبادرت به ارائه مشاوره حقوقی و قبول وکالت دعاوی تصادفات رانندگی می نمایند . با تفویض وکالت به وکلای متخصص تصادفات رانندگی موسسه حقوقی وکلای رای مثبت دیگر نگران روند و ابعاد پرونده خود نباشید زیراکه وکلای متخصص تصادفات رانندگی این موسسه با تسلط بر فنون دفاع و قوانین موضوعه حافظ حقوق موکلین خود می باشند و از تضییع حقوق آنان در مراجع قضایی جلوگیری می نمایند.
دعاوی تصادفات رانندگی
در مواجه با دعاوی تصادفات رانندگی یک وکیل تصادفات رانندگی می تواند با ارائه مشاوره تخصصی و یا قبول وکالت از تضییع حقوق شما جلوگیری نماید و حافظ حقوق شما باشد . دعاوی تصادفات رانندگی بسته به مورد می تواند دعوی کیفری و یا حقوقی باشد . فلسفه دعاوی حقوقی بابت دعاوی تصادفات رانندگی جبران خسارت می باشد ولی فلسفه طرح دعاوی تصادفات رانندگی در امور کیفری تعیین مجازات و تنبیه و تنبه مرتکب جرم می باشد . در دعوی تصادفات رانندگی در امور کیفری اگر تصادف منجر به صدمات جرحی و یا فوت گردد دادگاه صالح علاوه بر تعیین مجازات ، راننده مقصر را محکوم به پرداخت دیه خواهد کرد . وکیل دیه و دعاوی تصادفات رانندگی متخصص در موسسه حقوقی وکلای رای مثبت توصیه می نماید در مواجه با دعوی تصادفات رانندگی، با توجه به تخصصی بودن آن و وضع قوانین خاص در این حوزه حتما قبل از اقامه هرگونه دعوی و یا پاسخگویی به آن از وکیل متخصص تصادفات رانندگی مشاوره تخصصی اخذ نمائید.
برخی از جرایم ، ناشی از تخلفات رانندگی هستند که در واقع منجر به صدمات غیر عمدی اعم از تصادفات منجر به جرح یا بعضاً منجر به فوت میگردند، که اینها وفق قانون در زمره جرائم شبه عمدی قرار میگیرند. دلایلی که منجر به تصادفات میشود را قانونگذار در قانون مجازات اسلامی ذکر کرده است . به طور کلی از مواردی که باعث تصادفات رانندگی می شوند مطابق قانون می توان به بی احتیاطی و بی مبالاتی، عدم مهارت راننده، عدم رعایت نظامات دولتی نام برد که قانونگذار بر اساس این موارد، شخصی را که مرتکب جرم شده است مستوجب مجازات میداند. ما در این مقاله سعی داریم مواردی را مورد بررسی قرار دهیم که وقتی شخص در موقعیت تصادفات رانندگی قرار میگیرد چه مقصر باشد و چه زیان دیده به این اطلاعات نیاز دارد و به صورت کاربردی میتواند از آنها استفاده نماید. در اینجا به مسئولیت راننده در تصادفات رانندگی ، چگونگی مراحل پرداخت دیه، مجازات قانونی در تصادفات رانندگی ، مجازات قتل در تصادفات رانندگی، ، میزان دیه در تصادفاتی که با عابران پیاده اتفاق می افتد، چگونگی شکایت از مقصر حادثه و قوانین مرتبط با تصادفات رانندگی میپردازیم.
مجازات مربوط به تصادفات رانندگی
نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که اگر در حین رانندگی با یک عابر پیاده برخورد کنید و شخص مصدوم گردد و شما از صحنه تصادف متواری شوید از نظر قانونی مجازات سنگین تری برایتان در نظر گرفته خواهد شد و مطابق ماده ۷۱۹ قانون مجازات اسلامی :” هرگاه مصدوم احتیاج به کمک فوری داشته باشد و راننده با وجود امکان رساندن مصدوم به مراکز درمانی و یا استمداد از ماموران انتظامی از این کار خودداری کند و دچار جرم فرار از صحنه تصادف یا به منظور فرار از از تعقیب، محل حادثه را ترک و مصدوم را رها کند، حسب مورد به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مذکور در مواد ۷۱۴،۷۱۵،۷۱۶ همین قانون محکوم خواهد شد.” مطابق این ماده دادگاه نمیتواند در این مورد کیفیات مخففه را اعمال نماید .
در قوانین کیفری از جمله قانون مجازات اسلامی محدوده جرایم و مجازات ها مشخص گردیده است که مجازات مجرم در محدوده ی تعیین شده در قانون توسط قاضی طی دادنامه ای که صادر مینماید تعیین میگردد. قاضی نیز با توجه به انگیزه فرد برای ارتکاب جرم، شیوه ارتکاب آن، اقدامات پس از ارتکاب جرم و همچنین سوابق فردی و خانوادگی و اجتماعی او مجازات متناسب را در نظر میگیرد. ولی همین قانون به قاضی این اجازه را داده است که در صورت وجود شرایط خاصی از این محدوده عبور کرده و مجازات کمتری را برای مجرم در نظر بگیرد. که در ماده ۷۱۹ مشخصاً این اجازه از قاضی سلب گردیده است و برای مجرم هیچ تخفیفی در مجازات اعمال نخواهد شد.
بر اساس مواد قانونی ۷۱۶،۷۱۵،۷۱۴ قانون مجازات اسلامی مرتکب به ۶ ماه تا ۳ سال حبس و نیز به پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه اولیای دم محکوم میشود.
لازم به ذکر است که، ماده ۷۱۹ قانون مجازات اسلامی دارای دو تبصره به شرح زیر است:
- تبصره ۱ : راننده در صورتی میتواند برای انجام تکالیف مذکور در این ماده وسیله نقلیه را از صحنه حادثه حرکت دهد که برای کمک رسانیدن بهمصدوم توسل به طریق دیگر ممکن نباشد.
- تبصره ۲ : در تمام موارد مذکور هر گاه راننده مصدوم را به نقاطی برای معالجه و استراحت برساند و یا مامورین مربوطه را از واقعه آگاه کند و یا بههر نحوی موجبات معالجه و استراحت و تخفیف آلام مصدوم را فراهم کند دادگاه مقررات تخفیف را درباره او رعایت خواهد نمود.
مسئولیت راننده بدون گواهینامه در تصادفات رانندگی با مشاوره حقوقی وکیل تصادفات رانندگی
در زمان رخ دادن یک تصادف رانندگی گاهاً ممکن است که یکی از طرفین فاقد گواهینامه باشد و یا اعتبار گواهینامه منقضی شده باشد، این امر که شخص گواهینامه ندارد یا گواهینامه ی منقضی دارد موجب مقصر شناخته شدن وی نخواهد شد و مقصر حادثه مطابق قوانین راهنمایی و رانندگی توسط افسر مشخص میگردد اما نکته ی قابل توجه اینجاست که با فردی که گواهینامه ندارد مطابق قانون برخورد میشود.
اگر فردی با رانندگی بدون گواهینامه مقصر حادثه ای شود و یا بی احتیاطی یا بی مبالاتی یا عدم رعایت نظامات دولتی یا عدم مهارت وی علت تصادفی باشد که منجر به صدمات بدنی شود، دادگاه مکلف است مجازات وی را تشدید کند و میتواند وی را برای مدت یک تا پنج سال از حق رانندگی محروم کند. همچنین در صورتیکه راننده فاقد گواهی نامه مقصر حادثه باشد اگر راننده بیمه شخص ثالث داشته باشد شرکت بیمه قطعا خسارت جانی و مالی راننده فاقد گواهی نامه را پرداخت نمی کند ولی خسارت جانی و مالی اشخاث ثالث را در راستای حمایت از حقوق افراد پرداخت می کند و متعاقبا شرکت بیمه این حق را خواهد داشت بابت مبالغ پرداختی به راننده فاقد گواهی نامه مراجعه کند .
مطابق ماده ۱۵ قانون بیمه شخص ثالث مصوب ۱۳۹۵: در موارد زیر بیمه گر مكلف است بدون هیچ شرط و اخذ تضمین، خسارت زیان دیده را پرداخت كند و پس از آن می تواند به قائم مقامی زیان دیده از طریق مراجع قانونی برای بازیافت تمام یا بخشی از وجوه پرداخت شده به شخصی كه موجب خسارت شده است مراجعه كند:
ب
- الف ـ اثبات عمد مسبب در ایجاد حادثه نزد مراجع قضائی
- ب ـ رانندگی در حالت مستی یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان مؤثر در وقوع حادثه كه به تأیید نیروی انتظامی یا پزشكی قانونی یا دادگاه رسیده باشد.
- پ ـ در صورتی كه راننده مسبب، فاقد گواهینامه رانندگی باشد یا گواهینامه او متناسب با نوع وسیله نقلیه نباشد.
- ت ـ در صورتی كه راننده مسبب، وسیله نقلیه را سرقت كرده یا از مسروقه بودن آن، آگاه باشد.
در نهایت آنکه در صورت وقوع حادثه، به شرح فوق خسارات جبران خواهد شد و سایر مسئولیت های کیفری راننده ی متخلف به قوت خود باقی خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.